Het regent nominaties op het Noordelijk filmfestival voor Flashback

Donderdag 10 november ging  'Flashback' een film van Sjoerd de Bont, in premiere op het Noordelijk filmfestival. Een spannende short gemaakt in het kader van het 48hr filmproject van Leeuwarden met lekker veel bloed en die ik heb mogen monteren.

 

Dat resulteerde in een waterval aan nominaties namelijk voor:

- beste regie;

- beste muziek;

- beste actrice;

- beste script;

- beste montage;

- beste cinematografie;

- beste poster. (Die zie je hiernaast. Of als je op je telefoon zit hieronder.)

 

De eerste prijs, en volgens mij zeer terecht, voor beste sounddesign en de film won ook de publieksprijs. Verder eindigde Flashback als derde in de race om de beste film.

 

Niet slecht, toch?Met emmerlijst naar Boring Oregon

Tijdens onze roadtrip door het westen van de Verenigde Staten, onderweg van Portland naar San Francisco, hebben we nog even het pittoreske plaatsje Boring in Oregon, bekend uit de Netflix-serie Everything Sucks, aangedaan.

Graag wilde ik net als de toeristen in de serie even op de foto bij het Welcome to Boring-bord en dat leverde me deze selfie op. Dat item op mijn emmerlijst is dus doorgestreept!

Helaas behoort Everything Sucks bij de stormvloed aan series die Netflix heeft gecanceled dus komt er geen tweede seizoen.Let op, 8 maart komen de Marsmannetjes!

Leuk! De trailer van Mannen van Mars is er! 8 maart komt deze comedy van Nijenhuis & Co Film en met regie van Hans Somers in de bios.

 

Voor deze film heb ik film-editor Haukje Heuff geassisteerd en de voormontage van de (volgens mij dan) leukste scenes van de film mogen maken!Sinterklaas aan het vloggen geslagen?!

Vandaar dus dat hij mij moest vragen,

en dat ging zeer amicaal,

Deze vlogs te monteren,

opdat hij ze kan demonstreren,

middels zijn eigen Sint-Tube kanaal.

 

Hiernaast zie je het eerste exemplaar,

Nu nog work in progress maar spoedig volgen er een paar.S.O.S Mijn vakantie is een hel - Opgeven kan nog!

Sinds enige weken ben ik full-time aan de slag als zelfstandig editor in het team dat S.O.S. Mijn vakantie is een hel klaarstoomt bij Zodiak Nederland. Een erg uitdagende klus want scriptloos soort van guerrilla-stijl draaien betekent veel te doen in de montage! Vanaf 5 september 20:30 is het programma dat wordt gepresenteerd door John Williams en Kaj Gorgels, wekelijks bij RTL5 te bewonderen. Maar voor het zover is kun je, mocht jouw vakantie een hel zijn nog gewoon opgeven via: 06 11 911 112.

 


Vierdaagse Vloggen!

Wanneer twee basisscholen fuseren in een nieuw gebouw dan is dat best een heftige gebeurtenis voor de kinderen. Vandaar dat de schoolleiding Ricardo heeft ingeschakeld om tijdens de vierdaagse een aantal vlogs te maken en de kinderen daarbij te inspireren ook zelf te vloggen. Zo verloopt de fusie een stuk soepeler en kennen de leerlingen mekaar al een beetje voordat ze naar het nieuwe schoolgebouw gaan na de zomervakantie.Productie, regie en editing voor Eventim

Altijd leuk om mensen te verrassen. Met presentator en cameraman ging ik op pad, om kris kras door het land namens Eventim mensen vrijkaarten voor de musical Elisabeth in Concert aan te bieden. 

 

Hier zie je eentje uit deze serie.

 

Op de Facebookpagina van Eventim is deze video op dit moment al 8488 keer bekeken en dat aantal blijft groeien! De rest van de serie zal komende week op Facebook verschijnen!En dat is selectie 8....

 

Die bubbels komen steeds dichterbij want Mijn stuk Geluk is wederom geselecteerd. Ontzettend tof natuurlijk maar omdat het een Aziatisch festival betreft namelijk: Shanghai Pride Film Festival is hiermee Mijn Stuk Geluk zometeen op vier continenten vertoond! Ja, dat vind ik leuk!!Bij de tiende selectie trek ik een fles bubbels open!

De zevende selectie is binnen! Mijn Stuk Geluk, ofwel My Piece of  Happiness zoals de short daar zal heten, wordt op dinsdag 6 juni op het Connecticut LGBT Film Festival vertoond! Hiermee is ook het derde continent voor Mijn Stuk Geluk een feit! Hiervoor hadden we natuurlijk al Europa en Zuid Amerika!Mijn Stuk Geluk naar Peru!

Muchos Blij!

 


Vijfde nominatie voor Mijn Stuk Geluk

Zojuist is Mijn Stuk geluk voor de vijfde maal geselecteerd voor een festival en dit maal voor het FEC Festival - European Short Film Festival minimarket in Reus in Spanje. Het gaat plaatsvinden van 29 maart tot en met 1 april (geen grapje).

 

Eerder kon het geluk van superster Hetty Heyting al niet stuk toen zij de eerste prijs voor beste actrice in de wacht sleepte bij het Renaissance Film Festival voor haar rol als Bep! Of nou ja, geluk geluk, ze is gewoon echt heel erg goed! Bij het 48 hrs van Utrecht waar deze film origineel voor is gemaakt won zij namelijk ook al samen met Marloes van den Heuvel de eerste prijs voor beste actrice!KWARTET voor Mijn Stuk Geluk

Mijn Stuk Geluk heeft een vierde selectie in de wacht gesleept! De short maakt nu ook kans op de Audience Award Best LGBTQ short film 2017 in Missoula Montana 


Mijn Stuk Geluk geselecteerd voor de Roze Filmdagen

 

En dat is alweer de derde selectie voor "Mijn Stuk geluk", de korte film die in 48 uur werd gemaakt tijdens het 48hrs festival van Utrecht 2016. Hiervoor is de productie ook al geslecteerd voor het New Renaissance Film Festival en het Thessaloniki International Film Festival.

Roze filmdagen:

 

Wanneer? Van 9 tot en met 19 maart 2017 

 

Waar? Het Ketelhuis, Cultuurpark Westergasterrein te Amsterdam

 

Waarom? Omdat dit alweer de 20e editie is van dit immer gezellige en verrassende (zo lees ik op hun Facebookpagina) filmfestival waarvan de films, inzendingen van over de hele wereld trouwens, binnen het LGBTQ thema vallen.


Meer Studio Lasogne...


Op de teksten en afbeeldingen van deze site berust auteursrecht