Champagne bij de première van Paved Paradise!

Wat een feestelijke avond in Tuschinski! 

 

En wat ontzettend leuk om hierbij te zijn en deze documentaire en dus ook bioscoopfilm (!) op groot scherm te zien. Ik kan het iedereen aanraden. Ga vooral even naar deze website: stopthefoodfight.nl voor de data en locaties waar je zelf deze docu kunt gaan bekijken.

 

De reacties in de zaal waren ronduit positief en er werd goed gelachen op de juiste momenten. En dat terwijl de boodschap die deze film vertelt: namelijk dat biologische landbouw juist nadelig voor de biodiversiteit is, er eigenlijk een van bittere ernst is. En een die dus iedereen aangaat. Want als 'we' zo doorgaan met onze voedselvoorzieningen dan werken we de planeet nog naar z'n grootje.

 

Wat goed ook dat de documentaire ook een mogelijke oplossing biedt en deze helder en begrijpelijk beargumenteert.

 

Waar wacht je nog op?Meer Studio Lasogne...


Op de teksten en afbeeldingen van deze site berust auteursrecht