Stop the Food Fight

Rap naar: stopthefoodfight.nl 

 

Want: vanaf 22 maart tot 1 mei kun je de film: The future of Food daar gratis gaan zien om gewauwd te worden en te ontdekken dat het hokje waar je in zit toch misschien niet het antwoord is op de enige vraag er toe doet en luidt: Hoe zorgen we dat onze aarde én groen én leefbaar is én alle bewoners die erop zitten genoeg te eten hebben?

Gaan ze trouwens in de Tweede Kamer ook doen. Want op aanvraag van kamerlid Derk boswijk wordt-ie daar 22 maart vertoond. En ik ben echt donders benieuwd wat voor effect dat gaat hebben. Daarna gaat de film op tour door Nederland en België waarbij het publiek met de sterren van de film Hidde en Joris en regisseur Karsten in discussie kan gaan over die prangende vraag waar asap een antwoord op moet komen. 

En als je dan toch bezig bent ga dan binnenkort ook even naar Paved Paradise in de bioscoop. Je komt er gegarandeerd verlicht weer uit!


Meer Studio Lasogne...


Op de teksten en afbeeldingen van deze site berust auteursrecht