Montage assistentie voor Bon Bini 4: Bangkok Nights

 

Sinds juli reis ik dagelijks naar Amsterdam, want ik ben fulltime aan het werk bij Amsterdam Edit in de rol van montage-assistent van editor Peter Alderliesten. We werken aan de nieuwe film van Jandino Asporaat: 'Bon Bini 4: Bangkok Nights', geproduceerd door Kaap Holland Film en geregisseerd door Pieter van Rijn.

 

En ik heb het ontzettend naar mijn zin en het is elke dag weer tof om te zien hoe de film door slimme montage steeds beter wordt.

 

Maar wat het werk echt leuk maakt, is dat deze film zo grappig is dat we elke dag wel een paar keer in een deuk liggen. Het is een berg hysterische onzin met grove en soms bijna kinderlijke grappen die onder de streep opvallend goed entertainment opleveren. Nu al.

 

Hopelijk vindt het publiek de film net zo leuk als ik het vind om eraan mee te mogen werken.

 

Ergens in december in de bioscoop!

 


Meer Studio Lasogne...


Op de teksten en afbeeldingen van deze site berust auteursrecht