Vanavond: De Slechtste Chauffeur van Nederland bij RTL5

Ik had nooit gedacht, toen ik in 2011 net terug uit New York van een cursus aan de film academy en regelrecht door kon naar Enschede om op locatie te monteren aan het eerste seizoen van De Slechtste Chauffeur van Nederland, dat dit programma zo lang zou gaan lopen. 

 

Destijds vonden we zo'n afvalrace nog best iets fris en werd het uitgezonden door BNN. Vandaag de dag zijn we alweer miljoenen afvalraces verder. Maar De Slechtste is nog steeds onderdeel van het programma van RTL, die vanaf het van het vierde seizoen het stokje van BNN heeft overgenomen. En zo loopt deze show al 13 jaar dus. En dat is best lang. Ik heb aan bijna alle seizoenen meegewerkt dus enige trots voel ik nu ik zie dat-ie weer op primetime geprogrammeerd staat.

 

 

En wel vanaf vanavond dus om 20:30 bij RTL5.


Meer Studio Lasogne...


Op de teksten en afbeeldingen van deze site berust auteursrecht