Op 't podium, daarna snel weer achter de knoppen

Kijk mij nou! Even helemaal uit mijn comfortzone op het podium bij de première van de documentaire "The Future of Food", geproduceerd door SugarRush Film.

 

Maar ik heb als editor bij de inhoud van deze documentaire ook echt een grote rol gespeeld, en dat was me een eer. Want het verhaal van tovenaar Hidde en profeet Joris is volgens mij voor iedereen van belang. En dan bedoel ik ook iedereen.

 

Want hoe houden we onze aarde groen, leefbaar en zorgen we dat er genoeg voedsel is om de groeiende bevolking te voeden? Dat is toch de belangrijkste en misschien wel enige vraag waar met spoed een wereldwijd antwoord op moet komen? 

 

Ik hoop (ik denk dus) dat deze film wel een bijdrage aan dat antwoord kan leveren! Meer Studio Lasogne...


Op de teksten en afbeeldingen van deze site berust auteursrecht