De Vloek van Lughus te zien via Pathé

 

Dat waar we met het hele team zo hard aan gewerkt hebben is toch niet gelukt. Er zijn een paar bioscoopzalen die de film draaien maar de grote landelijke release waar we zo ontzettend op hoopten en onze stinkende best voor gedaan hebben is uitgebleven. Dat is voor ons team erg jammer maar, al zeg ik het zelf, misschien ook wel voor onze doelgroep. Want er is al een tijdje niet zo veel te zien voor de kinderen van rond de 10 jaar oud in de bioscoop.

 

De recensies zijn tot op heden redelijk positief en ik kan me er goed in vinden. Voor de muziek en de cinematografie zijn zelfs al wat nominaties en prijzen in de wacht gesleept!

 

Gelukkig is zonder al te veel gedoe de film te streamen via Pathe. Via dit filmplatform: www.pathe-thuis.nl, kun je makkelijk en zonder abonnement een film 'huren' of 'kopen'. Zo dus ook De Vloek van Lughus!

 

Ik heb het zelf gedaan op Halloween. Mijn dochter Loïs vond de film geweldig. En ik vind 'm toch ondanks alles ook best goed gelukt. Ik hoop dat veel mensen de weg naar Pathé weten te vinden!

 

 


Meer Studio Lasogne...


Op de teksten en afbeeldingen van deze site berust auteursrecht