IJsmeesters: een koud kunstje seizoen 2

Het tweede seizoen van IJsmeesters: een koud kunstje, waar je vanavond aan kunt beginnen, vind ik echt vele malen leuker dan ik verwachtte toen ik werd gevraagd aan deze serie mee te werken. Niet die ijsmeesters van: It giet net oan trouwens, maar professionele kunstenaars die gigantische blokken ijs te lijf gaan met kettingzagen en allerlei andere stoere tools. En dat dan in slomo. Supergaaf. Natuurlijk is het 'gewoon' een afvalrace met mensen die ergens heel goed in zijn en waarvan de beste er met de prijs vandoor gaat. Maar ook als je misschien niet zo van spelprogramma's houdt, is het fantastisch om te zien hoe die blokken ijs tot adembenemende sculpturen worden getransformeerd . Vanavond aflevering 1 bij SBS6.


Meer Studio Lasogne...


Op de teksten en afbeeldingen van deze site berust auteursrecht